NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

3D Animatie Nieuwbouw Woningen Nijkerk

3D Animatie nieuwbouw woningen Nijkerk
Voor de nieuwbouw woningen Knoopjespark in Nijkerk heeft BouwAdviesNL een 3d animatie film gemaakt. Door middel van deze animatie worden de verschillende woningtypen en appartementen in de parkomgeving uniek inbeeld gebracht. De diverse woningtypen worden elk apart in beeld gebracht zowel het exterieur als het interieur van de woning. 

Een 3D animatie film kan variëren van een korte camerabaan van enkele seconden tot een complete presentatiefilm. De 3D animatie film kan ondersteund worden door muziek en een voice-over die een toelichting geeft over het project.

Een 3d animatie film geeft u en anderen een realistische kijk op het project. Iedere partij die betrokken is bij het realiseren van een project, heeft baat bij een professionele 3d animatie film voor de nieuwbouw van woningen of appartementen. Deskundige medewerkers van BouwAdviesNL zorgen voor hoogwaardige 3d animaties. Door jarenlange ervaring vertolken wij schetsontwerpen naar hoogwaardige 3D animatie films voor nieuw te bouwen projecten. Graag nemen wij de diverse mogelijkheden met u door om uw plan op een unieke manier te presenteren.

Een aantal voorbeelden, thema’s en informatie over 3d animaties kunt u vinden op onze website:

http://www.bouwadviesnl.nl/artist-impressions

http://www.bouwadviesnl.nl/project/animatie-nieuwbouw-woningen-nijkerk/

Comments (0)

    Add a Comment