NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL>

3D Animatie Woning

3D Animatie Woning
Door middel van een 3D animatie woning krijgt u een realistische weergave van het nieuwbouwproject. De camerabaan van de 3d animatie wordt in goed overleg met u bepaald. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om van de buitenkant een 3d animatie te maken om vervolgens de 3d animatie te laten vervolgen binnen in de woning. In de woning kunnen verschillende ruimten zoals bijvoorbeeld de woonkamer, keuken en slaapkamer volledig ingericht in de 3d animatie worden weergegeven.

Voor de nieuwbouw woningen in Waddinxveen heeft BouwAdviesNL een animatie gemaakt. Middels de 3D animatie worden de diverse vrijstaande woningen op een unieke manier inbeeld gebracht.

Een 3D animatie film kan variëren van een korte camerabaan van enkele seconden tot een complete presentatiefilm. De 3D animatie film kan ondersteund worden door muziek en een voice-over die een toelichting geeft over het project.

Een 3d animatie woning geeft u en anderen een realistische kijk op het bouwplan. Iedere partij die betrokken is bij het realiseren van woningen, heeft baat bij een professionele 3d animatie film voor de nieuwbouw van woningen of appartementen. Graag nemen wij de diverse mogelijkheden met u door om uw plan op een unieke manier te presenteren.

Een aantal voorbeelden, thema’s en informatie over 3d animaties kunt u vinden op onze website http://www.bouwadviesnl.nl/project/animatie-nieuwbouw-appartementen

Comments (0)

    Add a Comment