NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

Berekening vloeroppervlak

Berekening vloeroppervlak NEN 2580
Een correcte Berekening vloeroppervlak NEN 2580, een oppervlakte berekening voor verhuurbaar vloeroppervlak conform de NEN 2580 oppervlakten gebouwen, vraagt om nauwkeurigheid en deskundigheid. BouwAdviesNL berekent de oppervlakten m2 (vierkante meters) volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN 2580. De soorten oppervlakten die worden vermeld in de NEN 2580 meetrapport zijn o.a. het bruto vloeroppervlak (BVO), het netto vloeroppervlak (NVO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO). Het opstellen van NEN 2580 rapportage met meetcertificaat wordt uitgevoerd conform de NTA2581;2011.

NEN 2580 Oppervlaktestaten
In de NEN 2580 rapportage worden in de oppervlaktestaten (meetstaten) de oppervlakten m2 uitgesplitst in totaal gebouw, per verdieping en op verzoek uitgesplitst per gebouwhuurder of gebouwunit. In de bijlage van de NEN 2580 rapportage worden op de plattegrondtekeningen de verschillende oppervlakten / gebruiksfuncties duidelijk met kleurvlakken weergegeven.

De NEN 2580 berekening, Verhuurbaar Vloeroppervlak VVO gebouw, kunnen uitgevoerd worden vanaf digitale tekeningen waarbij het kantoor, bedrijfspand of de bedrijfsunits niet op locatie wordt gecontroleerd. Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden heeft het onze voorkeur het gebouw op locatie te controleren op maatvoering en ruimtegebruik.

Voor aanvullende informatie of advies over berekening vloeroppervlak NEN 2580 met meetcertificaat kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/nen-2580/ of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Comments (0)

    Add a Comment