Header bestekdocument

BouwAdviesNL - Zet uw projecten op papier

De juiste documenten opstellen voor uw project dat doet BouwAdviesNL. Of het nu gaat om bestekdocumenten voor een verbouwing, nieuwbouw of een renovatie: BouwAdviesNL levert maatwerk. Uw wensen worden op papier gezet en vertaald in een uitgewerkt bouwkundige document.
 
Bouwkundige knelpunten worden vroegtijdig door ons gesignaleerd en met u overlegd. Van de knelpunten mag u natuurlijk een passende oplossing van ons verwachten.
 
Naast het opstellen van Stabu-bestekken en V&G-plannen ontwerpfase verzorgen wij ook sloopveiligheidsplannen, bouwveiligheidsplannen, technische omschrijvingen en kunnen wij het gehele V&G coördinatie ontwerpfase voor u verzorgen.
 
Het assortiment aan diensten en de brede ervaring in het maken van bestekdocumenten maakt BouwAdviesNL tot een betrouwbare partner die uw project deskundig voorbereid.

Bestekdocument afbeelding 2a BouwAdviesNL

Bestekdocument afbeelding 3a BouwAdviesNL

BouwAdviesNL - Ervaring in bestekken

De juiste bestekdocumenten vormen de basis voor het verloop van uw bouwproject. Of het nou gaat om het opstellen van een Stabu-bestek, een V&G-plan ontwerpfase of een sloopveiligheidsplan, het ontbreken van de juiste documenten kan kostenverhogend werken of vertraging van uw project opleveren.
 
BouwAdviesNL levert de documenten die uw project nodig heeft, zodat u verzekerd bent van een goed verloop van uw project. De ervaren bouwkundigen van BouwAdviesNL stellen graag goede bestekdocumenten voor u op voordat er met de bouw wordt begonnen. Door middel van goed uitgewerkte bouwkundige documenten kunt u erop vertrouwen dat uw project vakkundig wordt voorbereid.

Stabu-bestek
Technische omschrijving
Nota van inlichting
V&G-plan ontwerpfase
V&G Risico-inventarisatie
V&G coördinatie
Sloopveiligheidsplan
Bouwveiligheidsplan

Bestekdocument afbeelding 4a BouwAdviesNL

BouwAdviesNL
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik
t. 0348 743 814
f. 0840 031 979
info@banl.eu