tekenwerk 1+2 1920 x 426

Tekenwerk 6 425 x 425

BouwAdviesNL - Thuis in tekenen

De juiste bouwkundige tekeningen vormen de basis voor elk succesvol bouwproject. Of het nu gaat om het aanvragen van de benodigde vergunningen, het berekenen van een helder kostenplaatje of het vormen van een planning, het ontbreken van de juiste bouwkundige tekeningen kan een project ernstig schaden.

BouwAdviesNL levert u precies de tekeningen die uw project nodig heeft, zodat u verzekerd bent van een goede start. De ervaren bouwkundigen van BouwAdviesNL leggen graag een goede basis voordat er met de bouw wordt begonnen. Door middel van gedetailleerde bouwtechnische tekeningen kunt u erop vertrouwen dat uw project vakkundig en professioneel  wordt uitgevoerd.

BouwAdviesNL - Zet uw projecten op papier

De juiste bouwkundige tekeningen voor het juiste project dat doet BouwAdviesNL. Of het nu gaat om bouwkundig tekenwerk voor een verbouwing, nieuwbouw, renovatie of een inventarisatie van de huidige situatie: BouwAdviesNL levert maatwerk. Uw wensen worden op papier gezet en vertaald in een uitgewerkte bouwkundige tekening.
 
Projectspecifieke knelpunten worden vroegtijdig door ons gesignaleerd en geanalyseerd. Van de bouwkundige knelpunten mag u natuurlijk een passende oplossing van ons verwachten.
 
Naast het verzorgen van bouwkundig tekenwerk verzorgen wij ook tekeningen voor contracten bij bijvoorbeeld verkoop, verhuur, of splitsing. Het wijde scala aan mogelijkheden en de brede ervaring maakt BouwAdviesNL tot een betrouwbare partner die uw project de vliegende start kan geven die het verdient.

tekenwerk 4 480 x 960

Tekenwerk verbouwing
Tekenwerk nieuwbouw
Inmeten gebouwen
Verkooptekeningen
Splitsingstekeningen 

 

tekenwerk 5 960 x 480

BouwAdviesNL
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik
t. 0348 743 814
f. 0840 031 979
info@banl.eu