NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

Film De Fruittuinen Artist impressions

Artist-impression-exterieur-vogelvlucht-visualisatie-3d-woningen-9a-BouwAdviesNL

Film De Fruittuinen Artist impression gemaakt door BouwAdviesNL

De wijk Andijk De Fruittuinen gaat de derde fase in. Het nieuwe plan is ontworpen als parkachtige woonomgeving met verschillende woontypen. BouwAdviesNL heeft de artist impressions voor zowel het interieur als het exterieur verzorgd.

3D Impressie nieuwbouw woningen
Met het maken van een artist impressions, 3d impressies van nieuw te bouwen woningen kunt u uw nieuwbouwproject perfect visualiseren. Een artist impression geeft namelijk goed inzicht over de vorm en het uiterlijk van de woningen. De nieuw te bouwen woningen worden realistisch in de omgeving weergegeven inclusief de terreininrichting zoals de groenvoorzieningen, terreinmeubilair en bestratingen. Hierdoor zijn de 3d impressies een waardevolle aanvulling voor het presenteren van de nieuwe woningen. Deskundige medewerkers van BouwAdviesNL brengen de woningen middels een 3d impressie voor u op een unieke manier in beeld.

De 3D impressies zijn goed bruikbaar voor vastgoedcommunicatie en verkoopmanifestaties. Op hoge resolutie kunnen de 3D impressies toegepaste worden voor brochures, websites, prints, verkooppanelen en bouwborden.

Professionele Artist Impressions
BouwAdviesNL verzorgt professionele artist impressions. De jarenlange ervaring op 3D gebied vertolken wij naar hoogwaardige artist impressions waardoor gebouwen en ontwerpen gaan leven. Visualisaties geven u en anderen een realistische kijk op uw project. Iedere partij die betrokken is bij het realiseren van uw project, heeft baat bij een professionele visualisatie. Graag nemen wij de diverse mogelijkheden met u door om uw plan op een unieke manier te presenteren. 

http://www.bouwadviesnl.nl/artist-impressions/

Comments (0)

    Add a Comment