Header Gebouwdossier

Gebouwdossier afbeelding 2a BouwAdviesNL

Inzicht in uw portfolio

Goed inzicht en grip op uw vastgoed vormen de basis voor het totale overzicht van uw vastgoedportfolio. In sommige gevallen is hierbij de hulp van een professional meer dan welkom. BouwAdviesNL geeft projectondersteuning aan vastgoedeigenaren en gebouwbeheerders om een goed overzicht te krijgen van het vastgoed.
 
BouwAdviesNL levert u de documenten die u nodig heeft, zodat u verzekerd bent van een goed overzicht van uw portfolio. Met de deskundige hulp van BouwAdviesNL krijgt u een helder en up-to date beeld van u vastgoed.
 
Op meerdere fronten kan BouwAdviesNL u waardevolle inzichten en adviezen verschaffen. Denkt u bijvoorbeeld aan het opstellen van een officiële NEN 2580 Oppervlakte Gebouwen met meetcertificaat, het uitvoeren van een bouwkundige inspectie welke vertaald wordt in een bouwkundig inspectierapport of het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.

Uw gebouw doorgelicht

Overweegt u een nieuw vastgoedobject in uw portfolio op te nemen, dan kan een inspectie en bijbehorend rapport van BouwAdviesNL een waardevolle informatiebron zijn om uw afweging te maken. BouwAdviesNL geeft u met een gebouwdossier inzicht in uw portfolio met zicht op de toekomst.
 
Daarnaast biedt BouwAdviesNL ondersteuning bij het opstellen van een proces verbaal van oplevering van uitgevoerde bouw- of verbouwwerkzaamheden of het vastleggen van de status bij nieuwe huurcontraten.
 
Ontruimingsplannen en vluchtplannen, muurboorden met betrekking tot brandveiligheid en calamiteiten kunnen eveneens door BouwAdviesNL worden opgesteld.

Gebouwdossier afbeelding 3b BouwAdviesNL

NEN 2580 Oppervlakten
Meerjarenonderhoudsplan
Proces-verbaal oplevering
Ontruimingsplan
Vluchtplannen
Gebouwinspectie
Bouwbegeleiding

Gebouwdossier afbeelding 4a BouwAdviesNL

BouwAdviesNL
Postbus 15204
1001 ME Amsterdam
Emmalaan 58
3411 XJ Lopik
t. 0348 743 814
f. 0840 031 979
info@banl.eu