NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

Inmeten Winkels en Bedrijfsgebouwen

Inmeten winkels, bedrijfsgebouwen en woningen 2D – 3D Revit
Bent u opzoek naar professioneel inmeten winkels gebouwen en of woningen dan bent u bij BouwAdviesNL op het juiste adres. De ervaren bouwkundige medewerkers gaan vakkundig aan de slag bij het inmeten, inventariseren en uittekenen van winkels, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, bedrijfshal en/of woningen. 

Digitaal inmeten van gebouwen
Het digitaal inmeten van gebouwen wordt nauwkeurige uitgevoerd door digitale meetapparatuur. Naast het inmeten van de maatvoeringen wordt ook de bouwkundige opbouw van het gebouw geïnventariseerd zoals de muren, vloeren, daken en de hoofddraagconstructie.

Bestaande situatie uitgewerkt tot digitale bouwkundige tekening
Nadat alle metingen en inventarisaties zijn uitgevoerd worden de gegevens van de bestaande situatie nauwkeurig verwerkt tot een uitgewerkt digitale bouwkundige tekening. De werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden in 2d AutoCad of in 3d Bim. De bestaande situatie van gebouwen zoals winkels, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen, bedrijfshal en/of woningen kunnen door BouwAdviesNL in een 3d bim revit model worden uitgewerkt.

BouwAdviesNL levert u precies de tekeningen die uw project nodig heeft, zodat u verzekerd bent van een goede start. De ervaren bouwkundigen van BouwAdviesNL leggen graag een goede basis voordat er met de bouw wordt begonnen. Door middel van gedetailleerde bouwtechnische tekeningen kunt u erop vertrouwen dat uw project vakkundig en professioneel  wordt uitgevoerd

Aanvullende informatie over onze diensten kunt u vinden op de website http://www.bouwadviesnl.nl/tekenwerk

Comments (0)

    Add a Comment