NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

Kaap Hoorn ontdekkingsreis uit bouwcrisis

Stef Blok, minister van Wonen en Rijksdienst, heeft afgelopen maandag de officiële 1e paal geslagen voor het project Kaap Hoorn.

Een prachtig mooi resultaat na maanden van keihard werken. Tijdens de expeditie Kaap Hoorn zijn, met de betrokken partijen, in rap tempo, ideeën geboren, besluiten genomen en vergunningen verleend. Door deze goede samenwerking kan Scholtens Projecten binnen vier maanden beginnen met de transformatie. Dat minister Stef Blok gisteren de officiële 1e paal heeft geslagen voor het project Kaap Hoorn is voor Scholtens Projecten dan ook een hoogtepunt. Een mijlpaal om vanuit verder te gaan. Daarnaast vindt Scholtens het een groot compliment dat kopers vertrouwen in Scholtens stellen om Kaap Hoorn op deze manier te transformeren.

Transformatie van bestaande gebouwen leeft binnen de samenleving. Het is een item dat er toe doet. Minister Stef Blok zet zich in om het voor bedrijven mogelijk te maken bestaande gebouwen nieuw leven in te blazen. Dit en zijn aanwezigheid zorgden voor een enorme media-aandacht voor project Kaap Hoorn van de Scholtens Groep uit Wognum.

Mocht u met een dergelijk project bezig zijn of weet u een dergelijke locatie waarbij de Scholtens Groep u kunt helpen? Dan willen zij graag met u hierover van gedachten wisselen.

Comments (0)

    Add a Comment