NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

M2 Oppervlakten Kantoren NEN 2580

M2 oppervlakten berekening kantoren NEN 2580
Een correcte uitvoering voor het berekenen van de m2 kantoor, kantoren of het gehele kantoorgebouw conform de NEN 2580 oppervlakten gebouwen, vraagt om nauwkeurigheid en deskundigheid. BouwAdviesNL kan voor u de oppervlakten m2 (vierkante meters) berekenen volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN 2580. De soorten oppervlakten die worden vermeld in de oppervlaktestaten zijn o.a. het bruto vloeroppervlak (BVO), het netto vloeroppervlak (NVO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO). Het opstellen van NEN 2580 rapportage met meetcertificaat gebeurt conform de NTA2581;2011.

Kantoren NEN 2580 rapportage
In de NEN 2580 rapportages worden in de oppervlaktestaten (meetstaten) de oppervlakten m2 uitgesplitst in totaal kantoorgebouw, per verdieping en op verzoek uitgesplitst per huurder. In de bijlage van de NEN 2580 rapportage worden op de plattegrondtekeningen van het kantoorgebouw de verschillende oppervlakten duidelijk met kleurvlakken weergegeven. 

De berekening oppervlakten m2 kantoor NEN 2580 kunnen uitgevoerd worden vanaf digitale tekeningen waarbij het kantoorgebouw niet op locatie wordt gecontroleerd. Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden heeft het onze voorkeur de kantoorruimten of het kantoorgebouw op locatie te controleren op maatvoering en ruimtegebruik.

Voor aanvullende informatie of advies over NEN 2580 berekening met meetcertificaat kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/nen-2580/ of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Comments (0)

    Add a Comment