NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

NEN 2580 Bedrijfshal

NEN 2580 Bedrijfshal
Een correcte NEN 2580 bedrijfshal, oppervlakte berekening voor bruto vloeroppervlak, conform de NEN 2580 oppervlakten gebouwen, vraagt om nauwkeurigheid en deskundigheid. BouwAdviesNL bepaalt en berekend de oppervlakten m2 (vierkante meters) volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN 2580. De soorten oppervlakten die worden vermeld in de oppervlaktestaten zijn onder ander het bruto vloeroppervlak (BVO), het netto vloeroppervlak (NVO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO). De NEN 2580 rapportage met meetcertificaat wordt opgesteld conform de NTA2581;2011.

NEN 2580 BVO VVO meetrapport
In de NEN 2580 rapportage worden de oppervlaktestaten (ook wel meetstaten genoemd) de oppervlakten m2 uitgesplitst in totaal gebouw, per verdieping en op verzoek uitgesplitst per gebouwfunctie of gebouwunit. In de bijlage van de NEN 2580 rapportage worden op de plattegrondtekeningen de verschillende oppervlakten, met de functies, duidelijk met kleurvlakken weergegeven.

De NEN 2580 berekening kan uitgevoerd worden vanaf digitale tekeningen waarbij het gebouw niet op locatie wordt gecontroleerd of ingemeten. Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden heeft het onze voorkeur het gebouw op locatie te controleren op maatvoering en ruimtegebruik.

Voor aanvullende informatie of advies over NEN 2580 bedrijfshal berekening met meetcertificaat kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/nen-2580/ of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Comments (0)

    Add a Comment