NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

NEN 2580 Kantoorgebouw

NEN 2580 Kantoorgebouw oppervlakteberekening
Een correcte NEN 2580 oppervlakteberekening van een kantoorgebouw, conform de NEN 2580 oppervlakten gebouwen, vraagt om nauwkeurigheid en deskundigheid. BouwAdviesNL kan voor u de oppervlakten m2 (vierkante meters) berekenen volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN 2580. De soorten oppervlakten die worden vermeld in de oppervlaktestaten zijn o.a. het bruto vloeroppervlak (BVO), het netto vloeroppervlak (NVO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO). Het opstellen van NEN 2580 kantoorgebouw rapportage met meetcertificaat gebeurt conform de NTA2581;2011.

NEN 2580 rapportage kantoorgebouwen
In de NEN 2580 rapportages worden in de oppervlaktestaten (meetstaten) de oppervlakten m2 uitgesplitst in totaal kantoorgebouw, per verdieping en op verzoek uitgesplitst per gebouwhuurder of kantoorunit. In de bijlage van de NEN 2580 rapportage worden op de plattegrondtekeningen van de kantoorruimten de verschillende oppervlakten duidelijk met kleurvlakken weergegeven

De berekening oppervlakten m2 NEN 2580 kantoor kunnen uitgevoerd worden vanaf digitale tekeningen waarbij het kantoorpand of de kantoorunits niet op locatie wordt gecontroleerd. Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden heeft het onze voorkeur het kantoorgebouw op locatie te controleren op maatvoering en ruimtegebruik.

Voor aanvullende informatie of advies over NEN 2580 berekening met meetcertificaat kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/nen-2580/ of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Comments (0)

    Add a Comment