NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

NEN 2580 m2 Berekening

NEN 2580 m2 berekening Oppervlakten Gebouwen
Een correcte uitvoering voor het bepalen van de vierkante meters, NEN 2580 oppervlakten gebouwen, vraagt om deskundigheid. BouwAdviesNL kan voor u de oppervlakten m2 (vierkante meters) berekenen volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN 2580. De soorten oppervlakten die worden vermeld in de oppervlaktestaten zijn o.a. het bruto vloeroppervlak (BVO), het netto vloeroppervlak (NVO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO). Het opstellen van NEN 2580 rapportage met meetcertificaat gebeurt conform de NTA2581;2011.

NEN 2580 rapportage
In de oppervlaktestaten (meetstaten) worden de oppervlakten m2 uitgesplitst in totaal gebouw, per verdieping en op verzoek uitgesplitst per huurder. In de bijlage van de NEN 2580 rapportage worden op de plattegrondtekeningen de verschillende oppervlakten duidelijk met kleurvlakken weergegeven

De NEN 2580 m2 berekening kunnen uitgevoerd worden vanaf digitale tekeningen waarbij het gebouw niet op locatie wordt gecontroleerd. Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden heeft het onze voorkeur het bedrijfsgebouw, kantoor, winkel of school op locatie te controleren op maatvoering en ruimtegebruik. Hierdoor bent u up to date van de huidige situatie. 

Voor aanvullende informatie of advies over NEN 2580 m2 berekening met meetcertificaat kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/nen-2580/ of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Comments (0)

    Add a Comment