NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

NEN 2580 Schoolgebouw

NEN 2580 Schoolgebouw
Een correcte NEN 2580 schoolgebouw, oppervlakte berekening voor bruto vloeroppervlak, conform de NEN 2580 oppervlakten gebouwen, vraagt om nauwkeurigheid en deskundigheid. BouwAdviesNL kan voor u de oppervlakten m2 (vierkante meters) berekenen volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN 2580. De soorten oppervlakten die worden vermeld in de oppervlaktestaten zijn o.a. het bruto vloeroppervlak (BVO), het netto vloeroppervlak (NVO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO). Het opstellen van NEN 2580 rapportage met meetcertificaat gebeurt conform de NTA2581;2011.

NEN 2580 BVO meetrapport
In de NEN 2580 rapportage worden in de oppervlaktestaten (meetstaten) de oppervlakten m2 uitgesplitst in totaal schoolgebouw, per verdieping en op verzoek uitgesplitst per gebouwfunctie gebouwunit. In de bijlage van de NEN 2580 scholen rapportage worden op de plattegrondtekeningen van het schoolgebouw de verschillende oppervlakten met de schoolfuncties duidelijk met kleurvlakken weergegeven.

De NEN 2580 berekening schoolgebouw BVO Vloeroppervlak kunnen uitgevoerd worden vanaf digitale tekeningen waarbij de school, de leslokalen e.d. niet op locatie wordt gecontroleerd. Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden heeft het onze voorkeur het schoolgebouw op locatie te controleren op maatvoering en ruimtegebruik.

Voor aanvullende informatie of advies over NEN 2580 school Verhuurbaar en/of Bruto vloeroppervlak berekening met meetcertificaat kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/nen-2580/ of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Comments (0)

    Add a Comment