NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

NEN 2580 Winkel Oppervlakten

NEN 2580 winkel M2 oppervlakten berekening winkels of winkelruimte
Een correcte NEN 2580 winkel m2 oppervlakte berekening van winkels of winkelruimte conform de NEN 2580 oppervlakten gebouwen, vraagt om nauwkeurigheid en deskundigheid. BouwAdviesNL kan voor u de oppervlakten m2 (vierkante meters) berekenen volgens de methoden die staan voorgeschreven in de NEN 2580. De soorten oppervlakten die worden vermeld in de oppervlaktestaten zijn onder andere het bruto vloeroppervlak (BVO), het netto vloeroppervlak (NVO) en het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO). Het opstellen van NEN 2580 rapportage met meetcertificaat gebeurt conform de NTA2581;2011.

NEN 2580 winkel rapportage
In de NEN 2580 rapportages worden in de oppervlaktestaten (meetstaten) de oppervlakten m2 uitgesplitst in totaal gebouw winkel(s), per verdieping en op verzoek uitgesplitst per winkelunit van de huurder. In de bijlage van de NEN 2580 rapportage worden op de plattegrondtekeningen van de winkelruimten, de verschillende oppervlakten duidelijk met kleurvlakken weergegeven.

De berekening oppervlakten m2 winkel conform de NEN 2580 kunnen uitgevoerd worden vanaf digitale tekeningen waarbij de winkel of winkels niet op locatie wordt gecontroleerd. Voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden heeft het onze voorkeur de winkel, winkels, winkelruimte of winkelruimten op locatie te controleren op maatvoering en ruimtegebruik.

Voor aanvullende informatie of advies kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/nen-2580/ of contact met ons opnemen.

Comments (0)

    Add a Comment