NIEUWS EN ACTUALITEITEN Berichtgeving van BouwAdviesNL

Sloopveiligheidsplan Binnenstedelijk

Sloopveiligheidsplan in binnenstedelijke gebieden
Voor het slopen van een gebouw in binnenstedelijke gebieden is meestal een sloopveiligheidsplan noodzakelijk. De gemeente vraagt bij grote of risicovolle sloopobjecten met een grote bebouwingsdichtheid en bij smalle of drukker verkeerswegen naar een sloopveiligheidsplan. Als de veiligheid van de omgeving bij het slopen bijzondere aandacht vraagt is het opstellen van een sloopveiligheidsplan een vereiste.

In het sloopveiligheidsplan wordt door BouwAdviesNL alle preventieve voorzieningen beschreven die gevaren op openbaar grondgebied voorkomen. In het sloopveiligheidsplan kan, om de veiligheid te waarborgen, de benodigde faseringen worden aangegeven.

Analyse projectplan
Door uw projectplannen vooraf grondig te laten analyseren kunt u met vertrouwen aan uw project beginnen. De deskundigen van BouwAdviesNL geven u advies op maat, signaleren zij probleempunten, en dragen zij natuurlijk meteen een passende oplossing aan om de veiligheid te waarborgen.

BouwAdviesNL levert de documenten die uw project nodig heeft, zodat u verzekerd bent van een goed verloop van uw project. De ervaren bouwkundigen van BouwAdviesNL stellen graag goede documenten voor u op voordat er met de bouw wordt begonnen. Door middel van goed uitgewerkte bouwkundige documenten kunt u erop vertrouwen dat uw project vakkundig wordt voorbereid.

Aanvullende informatie over onze diensten kunt u vinden op de website http://www.bouwadviesnl.nl/bestekdocument/

Comments (0)

    Add a Comment