Team BouwAdviesNL De veelzijdige en innovatieve adviseur

De juiste handen op de juiste plaats
De juiste handen op de juiste plaats, die combinatie maakt perfectie. Dit is misschien een ander gezegde dan u gewend bent, maar deze lijfspreuk past ons als een maatpak. BouwAdviesNL bestaat uit kundige en ervaren professionals die na een pittige selectie, dankbaar zijn toegevoegd aan het team. De selectie bestaat bij BouwAdviesNL ook voor een groot gedeelte uit puzzelen. Want een puzzelstukje moet wel passen om het geheel tot zijn recht te brengen. Dit is voor ons als hecht team dan ook erg belangrijk. Wij geloven in korte lijnen en snelle communicatie. Door goed te zijn ingespeeld op elkaar, is er weinig tijd nodig tot overtuiging. De juiste persoon op de juiste plek. Dat werkt prettig, een team dat optimaal op elkaar is ingespeeld.

 

Kwaliteit en deskundigheid vormen de basis van een goede start
Een goede basis van ieder bedrijf begint met kwalitatief sterk en deskundig personeel. Maar naast deskundigheid en kwaliteit ligt de kracht van BouwAdviesNL in het team. Een team dat enthousiasme en vakbekwaamheid mixt in de alledaagse werksfeer. Elke medewerker draagt de verantwoordelijkheid van zijn of haar eigen project en overlegt consequent via de snelste weg met de opdrachtgever. Zo heeft de opdrachtgever altijd een bekend en vertrouwd gezicht in combinatie met de expertise van het betreffende project. Door deze persoonlijke aanpak en de grote deskundigheid van het team, ontstaat er een langdurige en betrouwbare samenwerking tussen opdrachtgever en BouwAdviesNL.

 

Kundig blijven
Het team van BouwAdviesNL bestaat uit ervaren bouwkundige ingenieurs. Maar ook ervaringsdeskundigen moeten meegroeien met de innovatieve ontwikkelingen binnen de branche. Onze medewerkers worden regelmatig gestimuleerd om mee te groeien met de techniek van vandaag de dag. Door scholing en aanvullende cursussen te volgen, kunnen wij altijd voorop blijven lopen in de expertise van ons vakgebied.

 

Samenwerking met deskundige partijen.
BouwAdviesNL werkt al geruime tijd samen met een aantal deskundige partijen. Met deze samenwerking is het mogelijk u breder te informeren en te voorzien van een goed advies. Voor u kan het soms wenselijk zijn om de werkzaamheden, van de verschillende disciplines, bij één partij onder te brengen. BouwAdviesNL biedt de mogelijkheid om de totale projectondersteuning, bouwkunde, constructies, installaties en milieu onder te brengen.

 
Van Zuilen Advies
Constructeur
Overdevest Adviseurs
Installatieadviseur
Asta Advies
Asbest/Sloop/Milieu
Peter de Landmeter
Landmeetkundige