Blog Amazing things that
bring positive results

V&G plan Appartementen

V&G plan appartementen
Heeft u een V&G plan appartementen in de ontwerpfase nodig? Wellicht kan BouwAdviesNL u ondersteuning bieden. Door middel van een deskundige analyse van de nieuw te bouwen appartementen, appartementengebouw, worden onveilige situaties door BouwAdviesNL in kaart gebracht. Een V&G plan appartementen ontwerpfase (Veiligheid- en Gezondheidsplan) is een projectspecifiek document waarin de veiligheid en arbeidsomstandigheden op de bouwplaats centraal staan.

BouwAdviesNL analyseert de Risico’s in het V&G plan
BouwAdviesNL analyseert en omschrijft in het V&G-plan ontwerpfase de risico’s die in de ontwerpfase niet of onvoldoende kunnen worden weggenomen bij de nieuwbouw van woningen en appartementen. In het V&G-plan ontwerpfase worden bij de risico’s suggesties en maatregelen gegeven.

V&G plan analyse en aanbevelingen
Naast de analyse en aanbevelingen wordt er in het V&G plan ontwerpfase de planning, samenwerking en overleg met de uitvoerende partijen tijdens de realisatie van het project vastgelegd.

Onderhoud en onderhoudsveiligheid V&G plan
De nieuw te bouwen appartementen worden door BouwAdviesNL ook kritisch bekeken op onderhoud en de onderhoudsveiligheid van het appartementengebouw tijdens de gebruiksfase. Suggesties voor het treffen van voorzieningen voor veilig onderhoud worden besproken met de opdrachtgever en omschreven in het V&G plan.

Voor aanvullende informatie of advies over het opstellen van een Stabu bestek kunt u onze website bezoeken http://www.bouwadviesnl.nl/vg-plan-ontwerpfase of contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Comments (0)

    Add a Comment